Uppdatering kring avgiftsavierna

Vi har förstått att vissa medlemmar i föreningen ännu inte mottagit sina avier för hyra/avgift för juli-september. Vi ber om ursäkt för att det dröjer! Vi har förlängt förfallodatumet för alla till den 10 juli. Om du fortfarande inte fått avierna finns det två sätt att komma åt dem digitalt. Läs hela nyheten för fullständiga instruktioner. Vi kommer att uppdatera med ytterligare information gällande vår nya ekonomiska förvaltare på onsdag den 1 juli, dagen vi officiellt går över till Riksbyggen Uppsala.

Avierna borde dyka upp i brevlådan för alla väldigt snart men det finns två sätt att komma åt avierna digitalt om du inte fått dem i brevlådan ännu eller om du är bortrest och inte kan ta emot dem hemma. 

Alternativ 1: Gå till https://mitt.riksbyggen.se/ och tryck på Logga in/Skapa konto. Sedan loggar du in med Bank-ID. Om du saknar Bank-ID kan du dessvärre inte skapa ett konto förrän du fått dina första avier. Framöver kommer man alltid att ha möjlighet att komma åt sina avier via denna hemsida oavsett det betalsätt man väljer. Observera att www.brfnjord.se fortsatt kommer att vara föreningens primära kommunikationskanal. Mer information om sidan "Mitt Riksbyggen" kommer på onsdag den 1 juli. 

Alternativ 2: Skicka ett mail till robin.johansson@riksbyggen.se och informera om att du inte mottagit dina avier. Då skickar Robin Johansson på Riksbyggen avierna till dig digitalt, via mail. Notera; Även om du mottar ett autosvar om semester från Robin Johansson kommer han att hantera ditt mail så skyndsamt som möjligt. Han har meddelat oss i Styrelsen att han bevakar mailen just för detta ärende. 

Mer information om digitala betalningssätt (autogiro etc.) kommer i samband med övrig information på onsdag. 

Vi ber återigen om ursäkt att avierna inte dykt upp hos vissa medlemmar och även för eventuell oro som orsakats pga dröjsmålet med avierna denna månad. I övergångar som denna är det tyvärr svårt att göra bytet helt sömlöst. Om ni har frågor eller funderingar är ni som vanligt varmt välkomna att kontakta oss via styrelsen@brfnjord.se

/Styrelsen