Miljöstugor stängs av tillfälligt pga. målning av golv

Golven i våra miljöstugor ska målas för att skapa en fräschare känsla och för att minska problem med att vätska från sopor fastnar i golvet och skapar obehaglig lukt. Miljöstugorna kommer efter denna åtgärd även bli lättare att hålla rena

Tidplanen för ommålningen är följande;

v. 22 (30 maj-3 juni) – Miljöstugan på Vaksalagatan 30A avstängd för golvmålning’

v. 24 (13 juni – 17 juni) – Miljöstugan på Väderkvarnsgatan 21A avstängd för golvmålning

v. 26 (27 juni – 1 juli) – Miljöstugan på Salagatan 22A avstängd för golvmålning

Under veckan er primära miljöstuga är avstängd hänvisar vi er till en annan miljöstuga i föreningen. Era taggar kommer att fungera till alla miljöstugor. Vi ber er även, i den mån det går, att planera mängden sopor ni kastar under dessa veckor. Vi har givetvis koordinerat med Ragnsells och Uppsala Vatten för att maximera våra tömningar men då det ändå finns en risk för att det blir fullt så ber vi er planera så gott ni kan. Miljöstugorna kommer att vara färdiga att använda igen till helgen i respektive vecka.

Vi vill även passa på att påminna om att grovsopor, matolja och annat avfall som ej har tillhörande kärl i miljöstugorna EJ får lämnas i föreningens miljöstugor. Det är var och ens egna ansvar att ta detta avfall till en återvinningsstation i Uppsala.

Tack för er hjälp!
/Styrelsen & Sandå Måleri