Ordföranden har ordet

Oktober 2019 - Ordföranden har ordet

Hejsan,

Hösten har kommit och jag kan personligen tycka att det är lite mysigt med några tända stearinljus, att krypa upp i soffan och titta på någon bra film eller läsa en bok.

Först vill jag tacka för förtroendet att få representera vår förening och jag vill lova er att jag tar det på största allvar att förvalta vårt bostadsbestånd på bästa möjliga sätt. Syftet är naturligtvis att vi som bostadsrättsägare ska ha bra bostäder med en långsiktigt god ekonomi och trivas i våra gemensamma lokaler och utrymmen.

Fokus ligger initialt på att förbättra vårt skalskydd, renligheten i soprummen och de hissar som fungerar bristfälligt. Inom kort kommer ni få en enkät med frågor kring vår förening och vi hoppas att ni svarar då era svar kommer att vara ett bra underlag för vår planering framåt.

Renoveringen i Gallerian och främst den som rör ICA vet vi kan upplevas som störande men vi har möten med Stadsrum som äger gallerian och försöker få dom att begränsa oljudet och informera oss om dagliga ihållande borrningar eller bilningar. Dock så närmar sig renoveringarna slutet så det kommer bli bättre.

De av er som har planer på renoveringar, vänligen följ anvisningarna i våra stadgar. Vi kommer inom kort att fräscha upp i soprummen och jag ber er sortera era sopor enligt anvisningarna där. Föreningen får betala extra om vi inte följer sorteringsanvisningarna. Vi planerar för att sätta upp övervakningskameror i soprummen då skötseln varit bristfällig.

Vi i styrelsen kommer använda mejl och hemsida som primär informationskanal så gå in på hemsidan och anmäl dig till vårt nyhetsbrev.

Ha det gott i höstmörkret,

Thomas Ekvall